Cserélje le a meglévő hitelét és fizessen kevesebbet havonta a hitelkiváltás révén!

Hitelkiváltás tájékoztató
Olcsóbb hitel
Hitelkiváltás kalkulátor

Adósságrendező hitel

Az adósságrendező hitel olyan hitelfajta, amellyel Ön meglévő tartozásait visszafizetheti egy új, kedvezőbb kondíciókkal rendelkező, hosszabb futamidejű hitel felvételével.

Egyrészt havi kiadásai csökkennek, másrészt több hitel egyidejű törlesztése helyett a jövőben már csak egyetlen hitel törlesztőrészleteit kell fizetnie.

Online kalkulációért kattintson ide!

Az online adósságrendező hitel kalkulátor segítségével azonnal ki is számolhatja, mennyit spórolhat havi törlesztőrészletein, ha él az adósságrendezés nyújtotta lehetőséggel!

Az adósságrendezés feltételei:

  • Ön nem szerepel a BAR/KHR-listán
  • Ön passzív BAR-listás státuszú.
  • az elmúlt három hónapban meglévő hitele törlesztőrészleteit határidőn belül befizette

Milyen hitelek válthatók ki az adósságrendezés keretein belül?

  • korábban felvett deviza (CHF, EUR, JPY) és forint alapú hitelek
  • jelzáloghitel, lakáshitel
  • végrehajtás, magánhitel *
  • közműtartozás *
  • személyi hitel, személyi kölcsön, folyószámlahitel
  • áruhitel
  • vállalkozói hitel

* külön egyeztetést igényel

Az adósságrendezést magánszemélyek akár jövedelemigazolás nélkül is igénybe vehetik, vállalkozók esetén éves mérleg és cégkivonat, társasági szerződés, aláírási címpéldány, egyéni vállalkozók esetén vállalkozói igazolvány és egy aktuális adóbevallás benyújtása szükséges.

A különféle áruvásárlási hitelek, jövedelem alapú személyi kölcsönök, folyószámlahitelek, stb. kamata nem ritkán eléri a 40%-os THM-et is. Ezt az adósságrendező hitel révén lecserélve egy kedvezőbb kamatozású hitelre (kb. 6-7% THM) elérhetjük, hogy jóval alacsonyabb törlesztőrészletet kell fizetnie: akár több tízezer forintot spórolhat havonta! Amennyiben több hitelt fizet egyszerre, akkor az adósságrendezés után a továbbiakban már csak egy hitelt kell törlesztenie.

Amennyiben egyéb kérdése van, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

 

Hírlevél
Iratkozzon fel a Hitelkiváltás.hu
információs hírlevelére!
Rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális hitellehetőgekről, kedvezményes ajánlatokról.
Az Ön neve:
Az Ön emailcíme:
 
 
Adatait bizalmasan
kezeljük.
Mi a hitelkiváltás?
Hitelcsere, adósságrendező hitel
A hitelkiváltás, hitelcsere lényege, hogy a meglévő tartozásait, hiteleit kiváltjuk és egyetlen kedvező kamatozású jelzáloghitellé alakítjuk, ami által havi terhei jelentősen csökkenhetnek. Lehetősége van korábban felvett hitelét kiváltani kedvezőbb feltételű hitelre. Ingatlan alapú hitel (jelzáloghitel) és egyéb, ingatlanfedezet nélküli hitelek, például személyi hitel, személyi kölcsön kiváltása egyaránt megoldható. Online kalkuláció »