Cserélje le a meglévő hitelét és fizessen kevesebbet havonta a hitelkiváltás révén!

Hitelkiváltás tájékoztató
Olcsóbb hitel
Hitelkiváltás kalkulátor

Jogi nyilatkozat

A hitelkiváltás.hu weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: hitelkiváltás.hu) minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a hitelkiváltás.hu sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A hitelkiváltás.hu nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A hitelkiváltás.hu weboldal tartalma vagy annak bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a hitelkiváltás.hu tulajdonosa jogosult.

A hitelkiváltás.hu tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának részét vagy egészét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A weboldal tartalma vagy tartalmának kivonata saját, személyes használatra tárolható vagy kinyomtatható.

A hitelkiváltás.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

Hírlevél
Iratkozzon fel a Hitelkiváltás.hu
információs hírlevelére!
Rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális hitellehetőgekről, kedvezményes ajánlatokról.
Az Ön neve:
Az Ön emailcíme:
 
 
Adatait bizalmasan
kezeljük.
Mi a hitelkiváltás?
Hitelcsere, adósságrendező hitel
A hitelkiváltás, hitelcsere lényege, hogy a meglévő tartozásait, hiteleit kiváltjuk és egyetlen kedvező kamatozású jelzáloghitellé alakítjuk, ami által havi terhei jelentősen csökkenhetnek. Lehetősége van korábban felvett hitelét kiváltani kedvezőbb feltételű hitelre. Ingatlan alapú hitel (jelzáloghitel) és egyéb, ingatlanfedezet nélküli hitelek, például személyi hitel, személyi kölcsön kiváltása egyaránt megoldható. Online kalkuláció »