Cserélje le a meglévő hitelét és fizessen kevesebbet havonta a hitelkiváltás révén!

Hitelkiváltás tájékoztató
Olcsóbb hitel
Hitelkiváltás kalkulátor

Olcsóbb hitel hitelkiváltással?

Meglévő hiteleit visszafizetheti egy új, hosszabb futamidővel és kedvezőbb kondíciókkal rendelkező hitel felvételével: ezáltal havi kiadásai jelentősen csökkennek...

Ezen kívül több hitel egyidejű törlesztése helyett a továbbiakban csak egy hitel részleteit kell fizetnie (adósságrendezés).

Online kalkulációért kattintson ide!

A kalkulátor segítségével azonnal kiszámolhatja, mennyit spórolhat havi törlesztőrészletein, ha él a hitelkiváltás nyújtotta lehetőséggel!

A bankok és hitelintézetek versenyének, valamint a folyamatos hitelpiaci termékfejlesztésnek köszönhetően a hitelkonstrukciók is fejlődnek, ezáltal ma már kedvezőbb feltételek mellett juthat hitelhez, mint mikor a meglévőt felvette - az olcsóbb hitel elérhető.

A problémamentes ügyfelektől kezdve (20-25 éves, deviza alapú hitel), bármilyen ingatlanterheléssel rendelkező ügyfélnek (BAR, akár végrehajtás, osztrák hitel, magánhitel, APEH-tartozás, illetékhivatal, köztartozások, közüzemi elmaradások stb. - utóbbiak további egyeztetést igényelnek) tudunk megoldást ajánlani, amennyiben megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik.

Az új hitelhez egyszerűsített hitelbírálat keretein belül juthat: az egyszerűsített hitelbírálat megengedi, hogy hivatalos munkáltatói jövedelemigazolás benyújtása nélkül is tudjunk hitelt közvetíteni ügyfeleinknek.

Ha túl sokat fizet havonta, magasabb összeget venne fel, esetleg hitele futamidejét hosszabbítaná meg, vagy csak egyszerűen egy jobb hitelkonstrukcióval szeretne százezreket, esetleg milliókat megtakarítani, akkor a hitelkiváltás révén ezt megteheti: korábban más hitelintézetnél felvett hitel kiváltható kedvezőbb feltételűre úgy, hogy korábbi tartozása megszűnik, Ön a továbbiakban csak az új hitel részleteit fizeti.

 

Hírlevél
Iratkozzon fel a Hitelkiváltás.hu
információs hírlevelére!
Rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális hitellehetőgekről, kedvezményes ajánlatokról.
Az Ön neve:
Az Ön emailcíme:
 
 
Adatait bizalmasan
kezeljük.
Mi a hitelkiváltás?
Hitelcsere, adósságrendező hitel
A hitelkiváltás, hitelcsere lényege, hogy a meglévő tartozásait, hiteleit kiváltjuk és egyetlen kedvező kamatozású jelzáloghitellé alakítjuk, ami által havi terhei jelentősen csökkenhetnek. Lehetősége van korábban felvett hitelét kiváltani kedvezőbb feltételű hitelre. Ingatlan alapú hitel (jelzáloghitel) és egyéb, ingatlanfedezet nélküli hitelek, például személyi hitel, személyi kölcsön kiváltása egyaránt megoldható. Online kalkuláció »