Cserélje le a meglévő hitelét és fizessen kevesebbet havonta a hitelkiváltás révén!

Hitelkiváltás tájékoztató
Olcsóbb hitel
Hitelkiváltás kalkulátor

Hitelkiváltás/adósságrendezés kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: Forint
Futamidő: év
APEH által igazolt jövedelem?
Szerepel Ön a BAR (KHR)-listán?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Ne fizessen feleslegesen többet havonta! Hitelkiváltás akár jövedelemigazolás nélkül, passzív BAR - KHR listás ügyfelek számára is.

Szabad felhasználású adósságrendező hitel az ingatlan hitelbiztosítéki értékének akár 60-80%-áig

A problémamentes ügyfelektől kezdve (20-25 éves, deviza alapú hitel), bármilyen ingatlanterheléssel rendelkező ügyfélnek (BAR, végrehajtás, osztrák hitel, magánhitel, APEH-tartozás, illetékhivatal, köztartozások, közüzemi elmaradások stb. - utóbbi hitelek kiváltása további egyeztetést igényel) tudunk megoldást ajánlani, amennyiben megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik.

A bankok és hitelintézetek versenyének, valamint a folyamatos hitelpiaci termékfejlesztésnek köszönhetően a hitelkonstrukciók is fejlődnek, ezáltal ma már kedvezőbb feltételek mellett juthat hitelhez, mint mikor a meglévőt felvette - olcsóbb hitel érhető el. Az alábbi hiteltípusok kiváltása lehetséges:

  • korábban felvett deviza (CHF, EUR, JPY) és forint alapú hitelek
  • jelzáloghitel, lakáshitel, vállalkozói hitelek
  • végrehajtás, magánhitel *
  • közműtartozás *
  • személyi hitel, személyi kölcsön
  • áruvásárlási hitel

* további egyeztetést igényel

Mikor ajánlott a hitelkiváltás igénybevétele?

  • túl soknak találja jelenlegi havi törlesztőrészletét
  • meg szeretné hosszabítani a futamidőt
  • növelné a felvett hitelösszeget, mert több pénzre van szüksége

A különféle áruvásárlási hitelek, jövedelem alapú személyi kölcsönök, folyószámlahitelek, stb. kamata nem ritkán eléri a 40%-os THM-et is. Ezt az adósságrendező hitel révén lecserélve egy kedvezőbb kamatozású hitelre (kb. 6-7% THM) elérhetjük, hogy jóval alacsonyabb törlesztőrészletet kell fizetnie: akár több tízezer forintot spórolhat havonta! Amennyiben több hitelt fizet egyszerre, akkor az adósságrendezés után a továbbiakban már csak egy hitelt kell törlesztenie.

Az új hitelhez egyszerűsített hitelbírálat keretein belül juthat: az egyszerűsített hitelbírálat megengedi, hogy hivatalos munkáltatói jövedelemigazolás benyújtása nélkül is tudjunk hitelt közvetíteni ügyfeleinknek.

 

Hírlevél
Iratkozzon fel a Hitelkiváltás.hu
információs hírlevelére!
Rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális hitellehetőgekről, kedvezményes ajánlatokról.
Az Ön neve:
Az Ön emailcíme:
 
 
Adatait bizalmasan
kezeljük.
Mi a hitelkiváltás?
Hitelcsere, adósságrendező hitel
A hitelkiváltás, hitelcsere lényege, hogy a meglévő tartozásait, hiteleit kiváltjuk és egyetlen kedvező kamatozású jelzáloghitellé alakítjuk, ami által havi terhei jelentősen csökkenhetnek. Lehetősége van korábban felvett hitelét kiváltani kedvezőbb feltételű hitelre. Ingatlan alapú hitel (jelzáloghitel) és egyéb, ingatlanfedezet nélküli hitelek, például személyi hitel, személyi kölcsön kiváltása egyaránt megoldható. Online kalkuláció »